Naiskuoro Tellus

Kuva: H. Gröhn

Eri ikäisistä koostuva, ilottelevan runsasmuotoinen, heittäytyvä ja pääsykokeeton Naiskuoro Tellus aloitti toimintansa 2008. Alusta asti ohjenuorana on ollut jokaisen kuorolaisen laulamisen ilo. Kuoro toimii nykyisin kansalaisopisto Ahjolan sateenvarjon alla. Telluksen ensimmäisenä johtaja oli muusikko, säveltäjä Tellu Turkka.

Petra Poutanen

Nykyisin Tellusta johtaa muusikko ja säveltäjä Petra Poutanen, jonka musiikkia kuoro enimmäkseen esittää. Poutaselle genret ovat työkaluja, kuten instrumentitkin – musiikkityyli on toissijainen, innostus syntyy näkökulmasta. Kuorosta ja ihmisäänestä on tullut viime vuosina hänen läheisin instrumenttinsa. Kuorojen lisäksi Poutanen on laulattanut näyttelijöitä useassa teatterissa ja esityksessä. Säveltämisen lisäksi hän esiintyy useissa kokoonpanoissa ja soolona. Improvisaatioyhteistyöt kuljettavat häntä myös kansainvälisille kentille.

Tule mukaan kuoroon

Lukukausittain Ahjolan kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä kuoroon otetaan uusia laulajia. Seuraa Ahjolan sivuja, ilmoitamme asiasta myös some-kanavissamme.

Seuraa somessa